Aprilia RS457 alınır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Utopya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Utopya

New member
bir süredir bakıyorum araştırıyorum Aprilia RS 457 baya hoşuma gitti hem görüntü hem teknik olarak mantıklı geldi gözüme kronik bir sorun da pek denk gelmedim açıkçası

ama işte herkes ilk motor olarak alma diyor biraz da duygusal yaklaştığımın farkındayım yalan yok 😅

hafta sonu gidip bayide işlemleri başlatmayı düşünüyorum ama dedim ki bi de gerçekten bu işi uzun zamandır yapan yüksek cc motorlar kullanmış insanların fikrini alayım

kullanan varsa ya da bu segmentte tecrübesi olanlar yazarsa çok iyi olur 🙏

İlk motor olarak ben de 500cc segmentine bakıyorum. Kullanılabilecek makinalar olduğunu düşünüyorum. Daha bisiklet sürmeyi bilmez iken A ehliyetini aldım ve 200cc eğitim motorunu süremezken 750cc hornet sürüyordum. Artık elektronik aksamlar seni motoru sürülebilir kılmaya başlamış durumda olduğunu düşünüyorum. (cümle biraz garip oldu). İşin aslı kendimizi bilmemizden geçiyor sanki. Ve eklemek isterim Toprak Razgatlıoğlu da ''eğer kendini bilirsen, sürekli gaz açmazsan, apaçilik yapmazsan ve tabii ki eğitim şartıyla 1000lik bile ilk motor olabilir'' diyor.
Bu arada ben de Honda CBR500R - Kawasaki 500SE - Aprilia RS457 bu üçü arasında gidip geliyorum. Motorlar hakkında bilgisi olan varsa

Geri